SOCIAL MEDIA

Love List

18 Eylül 2015 Cuma

Part 1: Minik Tüyolar, Daha Güzel Olmamız İçin…


Göz çevrenizi beyaz bir farla parlatmanız gözünüze başka bir makyaj yapmasanız bile iyi ir görüntü sağlar.

Bir cay kaşığı bal ile bir cay kaşığı gül suyunu karıştırın ve yüzünüze uygulayın. Bu sayede cildiniz daha parlak, sağlıklı bir görünüme kavuşacak.

Makyaj yaparken dikkat edilecek en önemli noktalardan biri, iddialı dudaklara sahip olanların göz makyajın daha hafif tutması, ya da daha iddialı göze sahip olanların ruj tercihini daha sade yapmalıdır.

Cildinizin nem dengesini korumak, cilt bakımı için çok önemlidir ve her akşam uygulayacağınız toniğinizle bu dengeyi kolayca koruyabilirisiniz.

Yüzünüze bakım yaparken boyun bölgenizi unutmayın. Aynı hassasiyeti bölgeniz için de gösterin. Yaşınız ilerledikçe bunun çok faydasını göreceksiniz.

Hint yağı ve tatlı badem yağı, kaş ve kirpikler için zararsız mükemmel nemlendiriciler olarak tercih edilebilir. Yalnızca nemlendirme ile kalmaz aynı zamanda onları da besler. Kirpiklerinizin doğal rengini ortaya çıkarmakta da çok etkilidir.

Parfümün güzel kokması için sıkılan bölgenin temizliği oldukça önemlidir. Etkileyici bir koku olmasını istiyorsanız, önce doğru parfüm seçimi yapmalısınız, ikincisi ise bölgenin temizliğine dikkat etmeniz gerekir.












2 yorum :

  1. ballı olan maskeyi bende severek yapıyorum gerçektende yüzümüze canlılık katıyor

    YanıtlaSil