SOCIAL MEDIA

Love List

21 Eylül 2015 Pazartesi

Part 2: Minik Tüyolar, Daha Güzel Olmamız İçin…



Cilt temizleme ürünleri oldukça yumuşak olmalıdır. Aksi halde cildiniz tahriş olabilir. Cilt temizleyeceğini  önce elinizde deneyin. Yeterli yumuşaklıkta ise yüzünüze uygulayın.

Maksimum kirpik uzunluğu için, maskaradan önce her zaman kirpik kıvırıcı uygulayın. Derinizi sıkıştıramayacak kadar kirpik köklerinize yakın bir noktadan kıvırmaya başlayın. Kıvırıcıyı hafifçe sıkın ve her defasında bir süre bekleyin.

Ojenizin daha uzun ömürlü olmasını istiyorsanız buzdolabında saklayın. Koyulaşmış ojeleriniz için kozmetik ürünler satan mağazalardan oje incelticisi alabilirisiniz.

Dudaklarınızı bolca nemlendirmeniz gün boyunca oluşacak çatlakların engellemesine yardımcı olur. Nemlendirmiş dudaklar kurumuş dudaklara göre daha doldun duracaktır.


Temizleme toniği kullanıyorsanız alkolsüz olmasına dikkat edin. Tonik soğuk bir alanda , mesela buzdolabın da bekletilirse cilde sürüldüğünde ferahlık hissi verecektir.
Allık sürerken yüzünüze eşit dağıtmak için fırçaya sürdükten sonra hafif hareketler ile fazla tozları silkeleyin. Allığı sadece elmacık kemiklerinizin üzerine ve burnunuza uygulayın. Burnunuzu küçük göstermek istiyorsanız burun ucunuza allık sürmeyin.

Nemlendirici ve ölü hücreler giderici olan gül yağını arak uçlarınızla yüzünüze ve boyun bölgenize uygulayın. Cildiniz yumuşacık olacaktır. Ayrıca banyo suyunuza bir miktar gül yağı ekleyerek günün yorgunluğunun ve stressin üzerinde atabilirisiniz.

Makyaj yaparken gözlerinizin dinlenmiş ve canlı görünmesi için iç kısmına ten rengi ya da krem rengi bir göz kalemi sürün. Ayrıca bu işlem gözlerinizin olduğundan daha iri görünmelerini sağlayacaktır.

Yüzünüzde çıkmak üzere olan bir sivilce fark ederseniz, hemen ince bir kumaş ya da kâğıt havlunun içine sardığını buz küplerini o bölgeye bastırın. Bu işlemi aralıklarla on beş dakika uygulayın. Böylece sivilcelerinizi çıkmadan yok edebilirsiniz.














1 yorum :

  1. Merhaba blogunuzu çook beğendik ve takibe aldık bize de bekleriz!:)
    http://kardeskardeseblog.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil